De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan schrijven. Voor jongerentheater, maar ook voor andere opdrachtgevers. Zo schrijf ik regelmatig scenario’s voor de strip ‘Karlijn, Catootje en de Ouders’ in meidentijdschrift de TINA.

Het winnen van de schrijfwedstrijd ‘Write and unite’ van Inclusive Works met als thema ‘kleurrijk gelijk’, bracht twee passies samen: het schrijven en het werken vanuit culturele diversiteit. De wedstrijd resulteerde in het prentenboek ‘Ik wil vlechten!’ Daarna nam ik deel aan de jaarlijkse wedstrijd van ‘Vlaamse filmpjes’ in Belgie en werden mijn verhalen ‘Ruilhandel‘ en ‘Mayo en Curry‘ door uitgeverij Averbode uitgegeven.

Inmiddels is schrijven hetgeen dat ik het allerliefste doe. In juli 2020 is bij Clavis mijn eerste verhalenbundel ‘Naima is hier nieuw’ uitgegeven. In april 2022 verscheen ‘Hiep hiep hoeree.‘ Dit boek is inmiddels ook in het Spaans en Engels te koop!

Op zoek naar de download van het boek ‘Abby is een tekenkampioen?’ Klik dan hier.

Op zoek naar een compleet toneelstuk voor een theatervereniging? Bij toneeluitgeverij Grosfeld is mijn stuk ‘Hotel de botel’ te koop.

Ik kom graag langs op scholen om te vertellen over mijn werk als schrijver voor theater, stripscenario’s en kinderboeken. Voor meer informatie en boekingen, kun je een kijkje nemen op de website van de Schrijverscentrale.