Abby is een tekenkampioen

By carolijn 2 comments */?>

‘Abby is een tekenkampioen’ is een kleurrijk prentenboek op rijm over een meisje dat de diagnose epilepsie krijgt. Ben je patiënt bij SEIN? Vraag dan een van de medewerkers om een gratis exemplaar! Er ligt er een voor je klaar!

Het boek is gratis te downloaden op deze pagina en de site van SEIN. Ook maakte ik een voorleesfilmpje van ‘Abby is een tekenkampioen’

De PDF die online staat, is een hele eenvoudige print versie. Je kan het boekje dubbelzijdig in kleur printen en met een nietje of ringbandje aan elkaar vastzetten. Wil je zeker weten dat het boekje goed uit je printer komt? Bekijk dan voor de zekerheid even de printinstructies.

Het boek is niet te koop. Het is mijn cadeau aan SEIN als dank voor hun fantastische zorg. Daarom heb ik het bewust in eigen beheer uitgegeven. Je mag het boek zelf printen en verspreiden. Het delen van dit nieuwsbericht binnen je eigen netwerk wordt zeer gewaardeerd! Samen kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken, die baat hebben bij een gratis download van het boek. Het boek is ook te leen in de bibliotheek! Interesse in (meerdere) gedrukte exemplaren omdat jouw organisatie met epilepsie patiënten werkt? Stuur mij dan even een mail. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Het boek wordt inmiddels ook al in België, Suriname en Curaçao gebruikt! En daar ben ik heel blij mee!

Zin om zelf ook lekker te tekenen? Download hier drie leuke Abby kleurplaten!

2 Comments

Blomme-Dorme Rosanne

okt 10, 2023, 4:59 pm Beantwoorden

Dit vind ik een super mooi en leerrijk boekje om voor te lezen aan of zelf te lezen door jonge kinderen!
Wij willen dit graag kenbaar maken in onze Epikrant, het epilepsie-tijdschrift in Vlaanderen.
Kunnen we dit ook als boekje bestellen om te gebruiken als informatiemateriaal in onze werking?

namens vzw IKAROS – patiëntenvereniging in Vlaanderen/België

Rosanne Blomme-Dorme – voorzitter

carolijn

okt 10, 2023, 5:21 pm Beantwoorden

Wat ontzettend leuk, dat mag zeker!

Geef een reactie