Welkom op mijn website!

By carolijn No comments */?>

Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de opleiding docent drama aan de theaterschool van Arnhem (Artez). Ik werk met veel plezier als dramadocent voor verschillende projecten. Mijn hart gaat uit naar de combinatie van maatschappelijke onderwerpen en theater. Tien jaar lang heb ik al mijn energie en liefde gestopt in mijn eigen stichting Theatergroep Cactus, waarvoor ik de ‘Soldaat van Oranje prijs’ ontving. In 2015 heb ik een boek geschreven over de werkwijze, met veel praktische tips en opdrachten. Ik vind het leuk als zo veel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van mijn ideeën en daarom deel ik op deze site verschillende spelkaartjes en lesopzetten en hele lesplannen voor het nieuwkomersonderwijs. Je kan hier gratis gebruik van maken. De uren die ik dan nog over heb, stop ik voor honderd procent in mijn grote passie: het schrijven en ontwikkelen van (strip)scenario’s en kinderboeken.